Zet De Temperatuur Goed Dit Kan Je Veel Energie Kosten Schelen


Een groot percentage van de kantoren in het Verenigd Koninkrijk is ofwel te warm of te koud vanwege overmatig gebruik van verwarmingstoestellen en airconditioningseenheden. Dit kon bij energievergelijkingen nog een stuk beter. Dit wordt vaak geïllustreerd door personeel dat in de zomer springers draagt ​​en in de winter zweet en de handen uit de mouwen steekt. Kijk nog even bij engie energie om er achter te komen wat hier in Nederland geld.

U moet proberen uw kamertemperatuur op 20 – 21 ° C te houden, wat naar men zegt de ideale temperatuur is voor kantoorcomfort en productiviteit. Alles onder of boven dit gebruikt onnodig veel energie en creëert een oncomfortabele omgeving voor alle betrokkenen. Dit soort kleine veranderingen kunnen de productiviteit verhogen en het bedrijf honderden kilo’s besparen in het proces.

Neem De Nieuwste Kantoorapparatuur Deze Verbruiken Namelijk Een Stuk Minder

Het is aannemelijk dat als u een oud kantoor heeft of uw bedrijf al geruime tijd in bedrijf is, uw kantoor nog steeds wordt geïnstalleerd met vrij veel niet-energiezuinige apparatuur, wat betekent dat u geld verliest aan uw energierekeningen. voor een onnodige oorzaak. De twee belangrijkste voorbeelden hiervan zijn uw verwarmings- en airconditioningseenheden, die gewoonlijk niet zijn geoptimaliseerd voor energie-efficiëntie. Dit gebruikt niet alleen meer energie dan nodig is, maar het is schadelijk voor het milieu en draagt ​​bij aan uw ecologische voetafdruk.

Nu We Ons Meer Bewust Zijn Van Ons Verbruik Besteden We Meer Aandacht Aan Efficiëntie

Nu we ons meer bewust zijn van onze CO2 impact, wordt er meer aandacht besteed aan het efficiëntieniveau van de apparaten die we kopen. Een bedrijf dat zich toelegt op de verificatie hiervan, ‘Energy Star’, is een internationaal keurmerk voor productconsumenten. Als een product dit merkteken heeft, kunt u er zeker van zijn dat het tussen de 20-30% minder energie zal verbruiken dan de Amerikaanse federale normen vereisen. Als u er dus over denkt om uw kantoorinstallaties en -apparaten te vervangen, moet u overwegen om dingen te kopen met het Energy Star-keurmerk.