Loterij Jackpot, Hoe Werkt Dat Precies Dan?

Er zijn veel interessante loterij jackpot statistieken. Wist je bijvoorbeeld dat 70 $ van alle Amerikaanse loterij winnaars binnen zeven jaar na het winnen van de loterij failliet gaan? Een volkomen eng feit dat helemaal waar is. Maar er zijn ook andere, meer vrolijke feiten over de jackpot van de loterij. Zo kun je bijvoorbeeld ook in Nederland grote jackpots winnen zoals bij de postcodeloterij

In Amerika Was De Grootste Prijs Ooit Bij De Mega Millions Loterij

De grootste Mega Millions-prijs ooit was de gezellige som van 656 miljoen dollar. Meer dan een half miljard Amerikaanse dollars. Dat is zoveel geld dat je bijna 36 jaar 50.000 per dag zou kunnen uitgeven zonder kapot te gaan. Dat betekent 1,5 miljoen dollar per maand, elke maand 36 jaar lang. Zou dat voldoende zijn voor jou? Dit is zo’n geweldig figuur voor de meeste mensen, zelfs rijke mensen, dat je je afvraagt ​​hoe iemand ooit zou kunnen winnen om zo een prijs te winnen.

Voorkom Fouten Bij Het Controleren Van Je Loten

Speel je de loterij? Maak dan alsjeblieft niet dezelfde fout als 23% van alle winnaars van de loterijprijzen. Deze mensen eisen nooit hun prijs op en het geld dat rechtmatig van hen is, keert eenvoudig terug naar de loterij. Sommige mensen vergeten gewoon dat wanneer u die loterijpot wint, u misschien de kans krijgt in de loterij 2017, waar wilt u uw geld aan uitgeven?

De Loterijen Helpen Echt Niet Mee Als De Gegevens Niet Kloppen

U hebt een kaartje gekocht. En hoewel dit moeilijk te begrijpen is, is het ver verwijderd van de mensen die zich herinneren dat ze speelden, maar de nummers hoe dan ook niet controleren omdat ze denken dat ze niet zullen winnen. Ja! Het is waar. Het is moeilijk te geloven dat velen niet eens de moeite nemen om de resultaten te verifiëren, maar dit is nog een ander merkwaardig stukje loterijtrivia.

Powerball Record

In de VS zijn er veel loterijen, maar er zijn twee grote loterijen die stevig bovenaan staan. Dit is de loterij van Powerball en Mega Millions. Statistisch gezien is The Powerball beroemd omdat het de hoogste loterij jackpot ooit in de VS heeft bereikt. Het record was gezet met een verbazingwekkende 1,5 miljard dollar. Ja, je leest het goed. Duizend vijfhonderd miljoen dollar. In feite was de som zelfs hoger omdat het juiste bedrag 1586,4 miljoen dollar is, wat neerkomt op een extra 86,4 miljoen dollar. Maar met deze sommen geld, die toch kleine details telt, zoals 86,4 miljoen dollar. Deze fantastische jackpot werd gewonnen door drie mensen die het gelijk verdeelden met elk ongeveer 500 miljoen dollar.