Het 10 Jarig Jubileum Van iphone En Apple


Dit deel van een korte geschiedenis van iOS is niet zo interessant. iOS 3 kan net zo goed de titel dragen van ‘Slank ontwerp, niets meer telefoon.’ Niet te grof klinken, maar in 2009 heeft Apple de markt op geen enkele manier geschokt, het heeft net gepolijst wat al is gedaan. Slanke meldingen, kopieer- en plakopties, MMS, de mogelijkheid om een ​​video op te nemen met een Camera-app en al die goede dingen waar we zo blij mee waren.

Het mooie aan deze versie was dat Apple het zo gebruiksvriendelijk mogelijk probeerde te maken, dus sommige apps zagen er best verbazingwekkend uit. Op de site van T-Mobile kun je alle telefoons vinden.

IOS 4

iOS 4 brengt de grote wapens in onze korte geschiedenis van iOS. Allereerst was dit de tijd dat Apple besloot om de ‘iPhone’ uit de naam van dit besturingssysteem te wissen. Maar dat was niet alles. Geef het alstublieft op voor FaceTime en Multitasking!

FaceTime was toen een enorme deal. Vergeet niet dat er in 2010 geen Skype op smartphones was. Skype kwam enkele jaren later in beeld. Apple had de app die volledig vernieuwend was, goed werkte en waar gebruikers dol op waren. Apple moest echter een paar dingen stelen van de concurrenten. Net als Android had iOS 4 gegroepeerde functies toegevoegd.

IOS 5

In 2011 heeft Apple ons duidelijk gemaakt dat iOS geen baby meer is. En het maakte ons duidelijk met Siri en iOS 5. De wereld verwelkomde Siri, een virtuele assistent, met de handen wijd open, en het was geen verrassing. Siri was (en is nog steeds) betrouwbaar en zeer functioneel. Het kan zelfs moppen vertellen!

Een ander nieuws was iMessage en iCloud, wat een glimp was van wat Apple kan doen. Door iMessage te creëren, betrad Apple de nieuwe markt en verwierf ze nieuwe ‘vijanden’, zoals WhatsApp.