De Datingsites En Relaties, Hoe Gaat Dit In Zijn Werk


De meeste mensen zijn gekwetst in interpersoonlijke relaties. Met de tijd en pijnlijke ervaringen lopen we allemaal het risico om verschillende niveaus van bitterheid op te bouwen en te worden verdedigd. Daarom is dating vaak zo moeilijk. Een datingsite als Lexa kan dan altijd nog een uitkomst bieden als je graag contact wil.

Daten Is Altijd Een Spannend Proces

Dit proces begint lang voordat we met daten beginnen, in onze kindertijd, wanneer pijnlijke interacties en dynamieken ons ertoe brengen om muren op te zetten of de wereld waar te nemen door een filter dat ons als volwassenen negatief kan beïnvloeden. Deze aanpassingen kunnen ertoe leiden dat we steeds meer zelfbescherming en afgesloten worden. In onze relaties met volwassenen kunnen we ons verzetten tegen te kwetsbaar zijn of mensen te gemakkelijk afschrijven.

Je Opvoeding Kan Van Grote Invloed Zijn

Als u bijvoorbeeld bent opgevoed door ouders of verzorgers die nalatig of verkouden waren, kunt u opgroeien met het gevoel van wantrouwen jegens genegenheid. U kunt achterdochtig zijn tegenover mensen die “te veel” interesse in u tonen en in plaats daarvan relaties zoeken die de dynamiek van uw verleden recreëren.

Je Kunt Verschillende Soorten Partners Kiezen

U kunt dan een partner kiezen die afstandelijk of afstandelijk is. Het is niet altijd gemakkelijk om te zien wanneer we onze verdediging hebben. Als gevolg daarvan hebben we de neiging onze dezijdigheid de schuld te geven van externe krachten en niet te erkennen dat we niet zo open zijn als we denken.