De Beste Gratis Games Die Op Het Moment Te Spelen Zijn Op De PlayStation 4


Hoewel onze spellen in augustus misschien een beetje pikant zijn, betekent dit niet dat je niets nieuws te spelen hebt. Gisteravond via de PlayStation kopen op de PS Store besefte ik hoe uitgebreid de lijst met gratis te spelen spellen eigenlijk is.

Natuurlijk is het een paar jaar geleden dat de console werd gelanceerd, maar je moet erkennen dat als je krap voor contant geld bent, de kans groot is dat er iets in deze gratis spellenlijst staat. Hier zijn 10 spellen die ik persoonlijk heb gespeeld en aanbevelen.

Marvel Heroes Omega, Wat Een Spel

Hoewel de Marvel Ultimate Alliance niet werd gelanceerd zoals het bedoeld was, aangezien beide games ongeveer zeven jaar oud waren en elk bij R600 werden verkocht, bracht Marvel vervolgens een gratis versie van een nieuw spel uit in de serie en het is eigenlijk niet half slecht.

Veel Keuze Uit Karakters

Het sterren al je favoriete Marvel-mensen en schurken in het epische universum en heeft een fatsoenlijke RPG-monteur die je ziet buit verzamelen, nieuwe helden verzamelen en natuurlijk kopen met echt geld of credits verdiend in het spel.

Neverwinter

Neverwinter dumpt de typische open wereld MMO-mechanica voor een meer gestroomlijnde selectie van hubs, biedt honderden uren RPG-actie terwijl je de verschillende landen in het Dungeons and Dragons-universum verkent.

Verschillende personageklassen, honderden items en natuurlijk het multiplayer-aspect van het spel, maken van Neverwinter een must-have gratis MMO voor alle RPG-fans. De PS4-versie van het spel wordt geleverd met alle DLC en uitbreidingen die tot nu toe zijn uitgebracht, dus er staat nog meer inhoud op je te wachten om deze te verkennen.

Paladins, Een Beetje Een Namaak

Paladins is misschien een goedkope afzetter van Overwatch, maar het is eigenlijk niet half slecht. Deze op team gebaseerde shooter bevat enkele van de meest creatieve personages die ik ooit heb gezien tijdens het gamen, ook al zijn het meestal klonen van Overwatch-helden.

Toch Wel Erg Leuk

Toch is Paladins erg leuk en gezien het feit dat het gratis is, kun je echt niet klagen. De game beschikt over een uniek inventarissysteem waarmee je de beste load-out voor je helden kunt opbouwen om mee te nemen in de strijd, en terwijl je vecht om zones en de payload kunt escorteren, kun je nieuwe skins, emotes en andere cosmetische items ontgrendelen om te laten zien naar de wereld.